Μαρίνα Σάττι: Η έξυπνη απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το ‘Τα Τα Τα’ (pic)
Τρολάρει τα σχόλια για το “Τα Τα Τα” με μία παρτιτούρα που διάβαζε στα 5 της
Όσο το debate -διαδικτυακό και μη- για το πόσο καλό ή όχι είναι το “Ζάρι“, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 συνεχίζεται, τόσο φουντώνει η συζήτηση για το… τίνος είναι τελικά το “Τα Τα Τα” που ακούγεται σε μεγάλο μέρος της φετινής συμμετοχής.
Η Εύη Δρούτσα προ ημερών κατακεραύνωσε την ΕΡΤ αλλά και τη φετινή εκπρόσωπο, λέγοντας πως και οι δύο πλευρές “έχουν κάνει το μεγαλύτερο λάθος τους“, καλώντας μάλιστα τους συνθέτες και στιχουργούς να αποσύρουν το συγκεκριμένο στίχο, και όλα αυτά, επειδή είναι κανονική αντιγραφή ενός ευρήματος σε παλαιότερο τραγούδι της.
Ολυμπιακός: Αλλαγές ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ με Παναθηναϊκό
“Να ενημερώνονται όταν γράφουν έναν στίχο. Το ‘Τα Τα Τα’ δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, γιατί κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό. Θα αποφασίσει η εταιρεία αν θα κινηθεί νομικά. Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το ‘Τα Τα Τα’ και να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου“, είπε φανερά εκνευρισμένη η Εύη Δρούτσα.
Ο ερμηνευτής πάντως του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο “Δυνατά (Tα Tα Tα)”, Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε σε δηλώσεις του ότι είναι πολύ χαρούμενος που το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και ο ίδιος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ομάδα της Μαρίνας Σάττι, ώστε να δημιουργήσουν το “Ζάρι”.
Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο χαμό στα social media με τη μία ανάρτηση να διαδέχεται την άλλη και οι χρήστες του διαδικτύου -και όχι μόνο- να τρολάρουν τη στιχουργό που θέλησε να κατοχυρώσει τον συγκεκριμένο στίχο.
Η αντίδραση δεν άργησε όμως να έρθει και από την ίδια την ερμηνεύτρια του τραγουδιού.
Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε μία παρτιτούρα στην οποία φαίνεται μία άσκηση σολφέζ, όταν η ίδια πήγαινε στο Ωδείο σε ηλικία μόλις 5 ετών!
Γελώντας με την “ανακάλυψή” της, η Μαρίνα Σάττι σχολίασε: “Ω Θεέ μου! Έπεσα πάνω σε αυτές τις ρυθμικές ασκήσεις σολφέζ από το Ωδείο από όταν ήμουν 5 χρονών”.