Αχαρνές: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα

Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και εξετράπη της πορείας του στη  Λ. Τατοΐου. 

Αχαρνές: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα

Θαύμα είχε ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και εξετράπη της πορείας του με την καμπίνα να κρέμεται στο χείλος του γκρεμού.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, που βρέθηκε στο σημείο, στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικοί γερανοί για να συγκρατήσουν το όχημα που έχει διπλώσει να μην πέσει στο ρέμα.

Το περιστατικό συνέβη στη Λ. Τατοΐου λίγο πριν τη συμβολή με την Β. Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Αχαρνές. Εκεί βρίσκονται και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να απομακρύνουν την κολώνα ηλεκτροφωτισμού που έχει πάρει κλίση αρκετών μοιρών.

Το ευχάριστο είναι ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Ο δρόμος παραμένει κλειστός και θα αργήσει να ανοίξει μέχρι τα ανοίξει.

Πηγή: ertnews.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110