Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα αγνώστων
Ομάδα αγνώστων στη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε έναν 17χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τι λέει η Αστυνομία.
![Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα αγνώστων](https://www.fosonline.gr/media/news/2022/07/23/197906/main/peripoliko9.jpg)
Επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων δέχτηκε χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ ένας 17χρονος στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός βρισκόταν στην οδό Πολυτεχνείου, όταν δέχτηκε γροθιές και λακτίσματα από ομάδα αγνώστων. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» για τις πρώτες βοήθειες.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Άγνωστα παραμένουν τα άτομα που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο όπως και οι λόγοι της επίθεσης. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.