Avengers 5: Ο Benedict Cumberbatch αποκάλυψε σε άκυρη συνέντευξη πότε αρχίζουν τα γυρίσματα!

Έχουμε νέα από το πουθενά για το Avengers 5

Avengers 5: Ο Benedict Cumberbatch αποκάλυψε σε άκυρη συνέντευξη πότε αρχίζουν τα γυρίσματα!

Κι όμως από το πουθενά έχουμε νέα για το Avengers 5, το οποίο πέρασε από μερικές φουρτούνες πρόσφατα και λόγω της αλλαγής κατεύθυνσης της Marvel και όλου του MCU, καθώς και της απόλυσης του Jonathan Majors από τον ρόλο του Kang the Conqueror, μιας και η ταινία μέχρι πρότινος είχε τον τίτλο "Avengers: The Kang Dynasty".

Τα νέα έρχονται δια στόματος Benedict Cumberbatch ή αλλιώς του ηθοποιού που παίζει τον Doctor Strange στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios, ο οποίος σε μια άκυρη -φαινομενικά- συνέντευξή του αποκάλυψε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας των Avengers! Συγκεκριμένα σε ένα βίντεο στο οποίο ο Cumberbatch έκανε μια ανασκόπηση της καριέρας του για χάρη της σειράς "Eric" που προβάλλεται μέσα από το Netflix, είπε τα εξής:

Η χαρά του να παίζω τον Doctor Strange είναι τεράστια, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορώ να συμβάλλω στη δημιουργία ιστοριών και σεναρίων και λιγότερο εμπορικών ταινιών, οπότε είναι ένα δώρο από πολλές, πολλές απόψεις στη ζωή μου. Ανυπομονώ πολύ για τους Avengers του χρόνου, οι οποίοι ετοιμάζουν κάτι φοβερό".

Πρακτικά με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα του Avengers 5 θα ξεκινήσουν εντός του 2025, μιας και η ταινία βάσει προγράμματος της Disney θα βγει τον Μάιο του 2026.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του παρακάτω:

Πρόσφατα μέσα από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Deadline μάθαμε ότι η Marvel θέλει να φέρει πάνω από 60 χαρακτήρες για την επόμενη ταινία των Avengers και ανάμεσά τους πολλές επιστροφές από το παρελθόν. Επίσης από το ίδιο ρεπορτάζ ακούγεται ότι ο Shawn Levy θεωρείται ο επικρατέστερος να αναλάβει τη σκηνοθεσία του Avengers 5, μετά τη θητεία του στο Deadpool & Wolverine.

Παράλληλα, ο Robert Downey Jr. έχει εκφράσει πρόσφατα δις την επιθυμία του να επιστρέψει ως Iron Man, κάτι που αφήνει ανοιχτές τις εικασίες περί επιστροφής του σε μια από τις επόμενες ταινίες των Avengers.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Avengers 5 αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.