«Jurassic World: Dominion»: Θα είναι η αποκορύφωση του franchise (vid)

Δείτε σε video το trailer της ταινίας «Jurassic World: Dominion», η οποία θα είναι η αποκορύφωση του franchise - Έρχεται στις 10 Ιουνίου.

«Jurassic World: Dominion»: Θα είναι η αποκορύφωση του franchise (vid)

Επίλογος και των έξι ταινιών Jurassic θα είναι το "Dominion", σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Colin Trevorrow. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Trevorrow εξήγησε το πώς η νέα ταινία θα ασχοληθεί με την ιστορία του franchise σαν σύνολο, λέγοντας ότι θα ενώσει τις δύο σειρές και θα τις ολοκληρώσει παράλληλα.

"Για μένα, [το 'Dominion'] είναι η αποκορύφωση μιας ιστορίας που έχει ειπωθεί", εξήγησε ο Trevorrow. "Όταν φτάνεις στο τέλος της τριλογίας 'Jurassic Park', μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο ποια ήταν η ολοκληρωμένη ιστορία των τριών ταινιών, γιατί ήταν επεισοδιακές, έτσι όπως τις προσέγγισαν. Είναι μια ιστορία σε επεισόδια".

Συνέχισε λέγοντας, "Το σημαντικό για μένα ήταν, όταν θα δείτε το 'Dominion', το να νιώσετε ότι μαθαίνετε το πως ήταν η ιστορία των πρώτων ταινιών και το πως όσα έγιναν σε εκείνες τις ταινίες ενημερώνουν για το τί, εν τέλη, θα γίνει σε αυτήν. Αν στα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα δείξουν τις έξι ταινίες 'Jurassic Park' — ελπίζεις ότι οι γονείς θα τους αγοράσουν το box set — ελπίζεις ότι θα τους δώσεις την αίσθηση ότι βλέπουν μια μεγάλη ιστορία".

Όσον αφορά τη σειρά του Netflix, "Jurassic World: Camp Cretaceous", ο Trevorrow ελπίζει να σταθεί ως αυτόνομο saga, να συνεχίζει να λέει ιστορίες και να έχει κάποια σχέση με τις ταινίες. "Είναι σημαντικό για μένα, με σεβασμό στους σεναριογράφους που θα επεκτείνουν και θα δημιουργήσουν, να αναγνωρίσουν το 'Camp Cretaceous' ως αυτόνομη ιστορία και αυτόνομη σειρά", είπε.

"Αλλά αυτή η σεζόν — και αν μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε την ιστορία που έχουμε και σε τρίτη σεζόν — θα συνεχίσει να μπλέκεται σε μια μεγαλύτερη ιστορία και θα ενημερώσει για μερικά πράγματα, ακόμα και στο 'Dominion' που θα συνδέσουν με ανακαλύψεις που έγιναν, για τις οποίες είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Η ταινία θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής και θα φέρει, όχι μόνο τους Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Justice Smith και Daniella Pineda, αλλά και τους γνωστούς μέσα από τα "Jurrasic Park", Jeff Goldblum, Laura Dern και Sam Neill, σε μια εμφάνισή που δεν θα είναι cameo.

Σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος είναι ο Trevorrow, συν-σεναριογράφος είναι η Emily Carmichael ("Pacific Rim: Uprising"), ενώ ο Steven Spielberg επιστρέφει στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι Frank Marshall και Pat Crowley είναι και πάλι παραγωγοί. Ο Trevorrow έγραψε μερικώς και σκηνοθέτησε το "Jurassic World" (2015) και έγραψε το σενάριο του "Jurassic World: Fallen Kingdom" (2018), το οποίο σκηνοθέτησε ο J.A. Bayona.

Το "Jurassic World: Dominion" θα κάνει την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Ιουνίου 2022, όπως μας ενημέρωσε και η αφίσα που κυκλοφόρησε το στούντιο.

Πηγή: gr.ing