Βλάχος: «Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο»

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου μετά την νίκη της Εθνικής Πόλο Ανδρών επί της Αυστραλίας.

Βλάχος: «Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μετά την νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας με 15-9, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ενέργεια που έβγαλαν στην πισίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Δεν ήρθε αυτό που περιμέναμε. Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Μιλήσαμε τρεις φορές με τα παιδιά. Προσπάθησα να τους δώσω λόγο και τρόπο να βγάλουν ενέργεια σήμερα. Δεν ξέρω από πού άντλησαν δύναμη και τους δίνω συγχαρητήρια. Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο. Παίζουμε για το εθνόσημο και παρότι γκρεμίστηκε το όνειρό μας έπρεπε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διαιτησία στο τουρνουά:

«Οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως όλοι. Δεν πιστεύω ότι τα λάθη είναι εσκεμμένα. Οι Ιταλοί αδικήθηκαν όμως δεν συμφωνώ με την αντίδρασή τους, πρέπει να σεβόμαστε το τουρνουά και τον κόσμο. Έχω μάθει να μην στέκομαι στους διαιτητές. Άμα ψάχνεις δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές».

Για το παιχνίδι με την Ισπανία:

«Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα είναι το παιχνίδι αυτό. Θα διεκδικήσουμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας και να συνεχίσουμε».