Bλάχος: «Ήμασταν πολύ σοβαροί, κρατάμε τη νίκη»

Ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Bλάχος: «Ήμασταν πολύ σοβαροί, κρατάμε τη νίκη»

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών απέναντι στη Ρουμανία τονίζοντας πως ήταν σοβαροί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Το ζητούμενο για μένα ήταν μία σοβαρή εμφάνιση, πειστική, που θα μας δώσει αέρα για τη συνέχεια. Σίγουρα η διαφορά των δύο ομάδων είναι υπαρκτή. Είμαστε πολύ πιο ποιοτική ομάδα, αλλά πάντα σε μία πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, κρύβονται πολλές παγίδες.

Ωστόσο ήμασταν πολύ σοβαροί για να αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα και νομίζω από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος επικρατήσαμε σε όλα τα σημεία του αντιπάλου μας.

Κρατάμε τη νίκη φυσικά και τη συγκέντρωση και κυρίως την άμυνά μας, που ήταν πραγματικά αρκετά καλή και τη σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Νομίζω ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Πλέον οι αντίπαλοι είναι πιο καλοί και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση, αλλά είμαστε κι εμείς μία πολύ καλή ομάδα, που μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο».