Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.     

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου

ΘΡΥΛΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ!, είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

ΑΡΩΜΑ… ΝΕΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 89-68 ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ

Καταπληκτικοί οι Πειραιώτες, δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα και συνδυάζουν την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι τους, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό στο ΣΕΦ.

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

«ΠΝΙΓΗΚΕ» ΣΤΟΝ ΣΗΚΟΥΑΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην επίθεση, νωθρός στην άμυνα και έχασε στη Γαλλία με 84-80 από τη νεοφώτιστη στην Ευρωλίγκα Παρί. Επόμενο ματς για το «τριφύλλι» αύριο στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ.

ΣΙΛΑ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!

Η βεβαιότητα στον Ρέντη ότι ο 18χρονος Αφρικανός επιθετικός της Κ19 σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας. Στην Αγγλία θα έπαιζε τώρα αν δεν είχε πρόβλημα με την κάρτα εργασίας. Και ο έτερος Αφρικανός Γιουσούφ ξεχωρίζει ήδη με τους μικρούς.

ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

Ένα μεγάλο ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» στα πρόσωπα και στο σύνολο των δραστηριοτήτων σε όλα τα αθλήματα που διατηρεί ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ηπείρου.

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ στη στήλη «ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Τα έδωσε όλα η Εθνική Ελπίδων για να περάσει στα πλέι οφ του Γιούρο, αλλά έχασε από την Κροατία με 3-2 και δεν τα κατάφερε. Κωστούλας και Μπακούλας τα γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Φιλική ισοπαλία (1-1) στην Κροατία οι Νέοι.

ΜΕ ΤΟΥΧΕΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Συμφωνία της αγγλικής ομοσπονδίας με τον Γερμανό τεχνικό για να αναλάβει την Εθνική, με πρώτο παιχνίδι αυτό κόντρα στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση