Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 11 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.   

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 11 Ιουλίου

ΘΡΙΛΕΡ…, είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Τι γίνεται με όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του Ολυμπιακού και τα ηχηρά ονόματα που έλειπαν από την «πρώτη».

Η πρόταση σε Φορτούνη, Μασούρα, η μάχη που συνεχίζεται για Ελ Κααμπί και Ποντένσε και οι πιθανότητες να βρεθούν στην Ολλανδία.

ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΚΑΡΜΟ

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με την Πόρτο για τον Ανγκολέζο, αλλά εκείνος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «δράκους». Γιατί άλλαξε στάση ο 24χρονος στόπερ. Τα νέα δεδομένα για τους σέντερ μπακ των «ερυθρόλευκων» μετά την εξέλιξη με Κάρμο.

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

ΝΕΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Οριστικά με δύο μορφές τα πλέι οφ στο νέο πρωτάθλημα (1-4 και 5-8 κανονικής περιόδου), το οποίο αρχίζει στις 17 Αυγούστου. Ομοφωνία στις αποφάσεις. Την ερχόμενη Τρίτη η κλήρωση στη Λίμνη Βουλιαγμένης

H ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προορίζει τον ομογενή γκαρντ για ηγετικό ρόλο στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Τεράστιο κίνητρο από τον παίκτη για να γίνει ο πρωταγωνιστής της επόμενης μέρας στους «ερυθρόλευκους». Οι Ράπτορς… θολώνουν το τοπίο για Βεζένκοφ.

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΟΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μήτογλου, μιλάει στο «ΦΩΣ» για τον Ντίνο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, τον Σίμο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, αλλά και τα δικά του χρόνια στη Δόξα Δράμας και στον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ 420!

Με 18 μετάλλια (έξι χρυσά, οκτώ ασημένια και τέσσερα χάλκινα) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ιστιοπλοϊκής κλάσης που διεξήχθη στη Σλοβενία, η ελληνική αποστολή αναδείχθηκε κορυφαία δύναμη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΝΙΣΗ: «ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ TΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Η 25χρονη διεθνής μίλησε στο «ΦΩΣ» και εμφανίστηκε σίγουρη πως η Εθνική γυναικών θα πάρει την πρόκριση, ενώ παράλληλα σκιαγράφησε την πρόοδο του αθλήματος στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση