Ο Βεζένκοφ δεν θέλει να παίξει δεύτερο χρόνο στο Σακραμέντο, στον… αέρα το μέλλον του

Ο Σάσα Βεζένκοφ ενημέρωσε το Σακραμέντο πως δεν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και το μέλλον του είναι στον… αέρα.

Ο Βεζένκοφ δεν θέλει να παίξει δεύτερο χρόνο στο Σακραμέντο, στον… αέρα το μέλλον του

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφαση να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Στην πρώτη του σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς ο 28χρονος φόργουορντ δεν κατάφερε να βρει το χρόνο και τον ρόλο που περίμενε και ο ίδιος. Η ομάδα του έμεινε εκτός των playoffs και ο ίδιος είχε 5,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 37,5% στο τρίποντο έχοντας 42 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια με μέσο όρο συμμετοχής 12,2 λεπτά.

Ο MVP της Euroleague τη σεζόν 2022-23 είδε πως στο ΝΒΑ βρέθηκε σε δεύτερο ρόλο και πλέον ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, στην οποία μετακόμισε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Βεζένοφ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 20 εκατ. δολαρίων συνολικά, ενώ για τον τρίτο χρόνο το ποσό δεν είναι εγγυημένο. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ενημέρωσε την ομάδα του ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Σακραμέντο για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του κι έτσι το μέλλον του είναι στον… αέρα.

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Είτε το Σακραμέντο θα προχωρήσει σε ανταλλαγή του Σάσα και εκείνος θα συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρο του ΝΒΑ, είτε θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Εάν συμβεί το δεύτερο είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει δυναμικό μπάσιμο για να τον εντάξει στο ρόστερ του, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η ομάδα του Πειραιά θα είναι η πρώτη του επιλογή εάν επιστρέψει στην Ευρώπη.