Νίκλας: «Θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, μίλησε για τη νίκη – πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου και για τη συνέχεια.

Νίκλας: «Θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 71-65 τον Αθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Εργάνης «Δ. Καλτσάς» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», επεσήμανε:

«Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, είναι σίγουρο αυτό. Είδαμε πολλές παίκτριες μας να είναι εκτός παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, καταφέραμε και βρήκαμε αυτά που θέλαμε στο γήπεδο. Σήμερα, δώσαμε το δικαίωμα στον Αθηναϊκό να πιστέψει στη νίκη. Μετά, αλλάξαμε κάποια πράγματα, βρήκαμε λύσεις και από τον πάγκο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, φτιάξαμε και την άμυνά μας και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Σε αυτά τα παιχνίδια, τα νοκ άουτ, αλλά και το πρώτο της σεζόν, μετράει το αποτέλεσμα. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς, που είναι με τον Αθηναϊκό και πάλι, αλλά για το πρωτάθλημα. Θα είμαστε καλύτεροι».

Πέραν αυτών, η Ρεμπέκα Τόμπιν, σημείωσε με τη σειρά της: «Πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Η ομάδα μας, ωστόσο, ανταποκρίθηκε και πετύχαμε το στόχο που είχαμε. Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι και δείξαμε καλά σημάδια. Ημασταν καλές στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Στη συνέχεια, θα είμαστε ακόμα καλύτερες, συνεχίζουμε τη δουλειά».