«Μείωση 50% στον Φριντέτ ή να βρει ομάδα» (pic)
Στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός διεμήνυσε στον Τζίμερ Φριντέτ, είτε να δεχθεί τη μείωση 50% στο συμβόλαιό του, είτε αν διαφωνήσει να βρει ομάδα.
![«Μείωση 50% στον Φριντέτ ή να βρει ομάδα» (pic)](https://www.fosonline.gr/media/news/2020/04/19/91424/main/Jimmer-Fredette.jpg)
Οι ομάδες της Euroleague κοιτάνε να δουν τους τρόπους με τους οποίους θα περιορίσουν τη ζημία! Ήδη ένα πρώτο μέτρο είναι οι μειώσεις στους φετινούς μισθούς αλλά και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ για την επόμενη περίοδο.
Αυτή τη λύση φαίνεται να ακολουθεί και ο Παναθηναϊκός. Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει μάλιστα, πως οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ διεμήνυσαν στον Τζίμερ Φριντέτ, είτε να δεχθεί τη μείωση 50% στο συμβόλαιό του, είτε αν διαφωνήσει να βρει ομάδα.
Διαβάστε Επίσης