Τζέιμς: «Καλύτερη ομάδα της Euroleague όλη τη σεζόν ο Ολυμπιακός»
Ο Μάικ Τζέιμς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Μονακό με τον Ολυμπιακό έσταξε μέλι για τους Πειραιώτες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Μονακό επί του Ολυμπιακού ήταν ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως η ομάδα του Πειραιά ήταν η καλύτερη κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Αναλυτικά ο Μάικ Τζέιμς μίλησε:
Premier League: Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές της σεζόν
Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη στο ΣΕΦ για την Μονακό: «Δεν ξέρω, δεν το βλέπουμε έτσι. Πριν δύο μέρες προσπαθούσαμε να "κλειδώσουμε" μία θέση στα playoffs και ιδανικά το πλεονέκτημα έδρας αν μπορούμε. Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην Euroleague όλη την σεζόν. Οπότε, πρέπει να έχεις την σωστή νοοτροπία και ενέργεια για να ανταγωνιστείς. Θέλαμε να έρθουμε εδώ και να συνεχίσουμε να χτίζουμε».
Για την άμυνα: «Δεν κάνουμε φάουλ και προσπαθούμε να βγαίνουμε στον αιφνιδιασμό. Όταν το κάναμε αυτό τα πήγαμε καλύτερα».