Μετά τη Ρόδο έρχεται "διαβολοβδομάδα"
Μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, έρχεται "διαβολοβδομάδα" για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Έχει ταξίδι στη Βαρκελώνη και μετά υποδέχεται την Γκραν Κανάρια.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (15/12, 15:15) θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον Κολοσσό, χωρίς τους Γιώργου Πρίντεζη και Βασίλη Σπανούλη.
Μετά το ματς κόντρα στον Κολοσσό, έρχεται "διαβολοβδομάδα" για την ομάδα του Πειραιά με διπλή αγωνιστική στην EuroLeague. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (18/12, 21:45) οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα και την Πέμπτη (20/12, 21:00) θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την πρωτάρα στην διοργάνωση, Γκραν Κανάρια.
Ολυμπιακός: Το τριπλό όφελος της πρόκρισης στο Champions League
Στόχος του Ολυμπιακού να κάνει και πάλι το "δύο στα δύο" μέσα στην εβδομάδα, ύστερα από το "δύο στα δύο" που έκανε την περασμένη φορά, απέναντι σε Μπάγερν (στο Μόναχο) και Ρεάλ Μαδρίτης (στο ΣΕΦ).