Αναντολού Εφές: Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Λάρκιν, προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Σέιν Λάρκιν τραυματίστηκε στη χθεσινή νίκη της Αναντολού Εφές επί της Αρμάνι Μιλάνο, με τις εξετάσεις να δείχνουν βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Αναντολού Εφές: Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Λάρκιν, προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό

Τα άσχημα μαντάτα επιβεβαιώθηκαν για την Αναντολού Εφές και τον Σέιν Λάρκιν. Η τουρκική ομάδα να ανακοινώνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη βαρύ διάστρεμμα και οστικό οίδημα στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Ο Λάρκιν τραυματίστηκε στον χθεσινό (24/10) αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, όταν προσγειώθηκε πάνω στον αστράγαλό του ο Νίκολα Μίροτιτς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Αν ο Λάρκιν επιστρέψει βάσει του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε, τότε αυτό σημαίνει ότι σε επίπεδο EuroLeague θα απουσιάσει από τους αγώνες της Εφές με την Μπαρτσελόνα (29/10), την Άλμπα Βερολίνου (31/10), την Μονακό (8/11), την Μπασκόνια (12/11), την Ρεάλ (14/11), την Παρί (21/11).

Πιθανότατα θα λείψει κι από τον αγώνα με την Βιλερμπάν (29/11), ενώ λογικά θα είναι υγιής για τον αγώνα με την Μπάγερν (3/12).

Αυτό σημαίνει ότι - εκτός απροόπτου - θα είναι κανονικά διαθέσιμος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR (13/12) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague.