Ανακοίνωση της Μπάγερν για τους φίλους του Ολυμπιακού

Οδηγίες για την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το αποψινό (25/10, 21:45) ματς της 5ης αγωνιστική της EuroLeague εξέδωσε η Μπάγερν.

Ανακοίνωση της Μπάγερν για τους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (25/10, 21:45) στην έδρα της Μπάγερν για την 5η αγωνιστική της EuroLeague με τον γερμανικό σύλλογο να εκδίδει ανακοίνωση με οδηγίες για την ομαλή προσέλευση των φίλων της ομάδας του Πειραιά στο νέο SAP Garden.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν επιτρέπονται τύμπανα και μεγάφωνα, όπως και οι τσάντες, ενώ σημαίες και πανό θα ελέγχονται κατά την είσοδο. Παράλληλα προτείνεται η έγκυρη μετάβαση στο γήπεδο με μέσα αστικής συγκοινωνίας, με τις πόρτες να ανοίγουν 1,5 ώρα πριν το τζάμπολ του ματς που είναι στις 20:45 ώρα Γερμανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φιλοξενούμενοι φίλοι του Ολυμπιακού Πειραιώς,

Την Παρασκευή 25/10/24 στις 20:45 (σ.σ. 21:45 ώρα Ελλάδας) σαν καλωσορίζουμε στο SAP Garden για την 5η αγωνιστική της Turkish Airlines EuroLeague.

Για τους κατόχους των εισιτηρίων της αναμέτρησης θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

- Το παιχνίδι είναι sold-out! Δεν έχουν μείνει διαθέσιμα εισιτήρια. Οπότε σας καλούμε να μην ταξιδέψετε όσοι δεν έχετε ήδη εισιτήριο.

- Εξαιτίας των ελέγχων κατά την είσοδο, όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να φτάσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας. Οι πόρτες του SAP Garden ανοίγουν 90 λεπτά πριν το τζάμπολ.

- Αν έχετε αγοράσει ένα ή περισσότερα εισιτήρια για τα τμήματα 008-012 σας παρακαλούμε να προσέλθετε από την είσοδο Ε1.

- Απαγορεύονται αυστηρά οι τσάντες! Για λόγους ασφαλείας δε θα επιτραπούν οι τσάντες.

- Μόνο μη αλκοολούχα ποτά ή ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ παρέχονται στο γήπεδο.

- Για το τσεκ-ιν σας ζητούμε να έχετε έτοιμα τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια στο smartphone σας. Για τα εκπτωτικά εισιτήρια, η απόδειξη της έκπτωσης πρέπει να είναι μαζί σας κατά την είσοδο.

Δεν υπάρχει λόγος να εκτυπώσετε τα σχετικά έγγραφα.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια δεν θα πρέπει να έχουν αγοραστεί σε μη εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες. Η είσοδος με τέτοιου είδους εισιτήρια στο γήπεδο δεν είναι εγγυημένη.

- Τύμπανα και μεγάφωνα (σ.σ. ντουντούκες) απαγορεύονται! Πανό και σημαίες θα πρέπει να ελεγχθούν κατά την είσοδο.

- Περιορισμένος αριθμός για θέσεις πάρκιν είναι διαθέσιμος. Επιπροσθέτως, η κίνηση στους δρόμους πέριξ του γηπέδου αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ανυπομονούμε για να έχει συναρπαστικό παιχνίδι!

Η ομάδα εισιτηρίων της FC Bayern Basketball»