Νίκλας: «Θα δώσουμε το 100%, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα και της παίκτριας, Ευγενίας Κολλάτου εν όψει της αναμέτρησης με την Μπερσίν.

Νίκλας: «Θα δώσουμε το 100%, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Τις υποχρεώσεις της στην Euroleague συνεχίζει, την Τετάρτη (23/10) το απόγευμα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στις 18:30 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας υποδέχονται την πανίσχυρη τουρκική Μερσίν στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Δύσκολο παιχνίδι το αυριανό, καθώς παίζουμε απέναντι στη καλύτερη ομάδα του ομίλου, που έχει στόχο τη κατάκτηση της Euroleague. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε σε κάθε κατοχή το καλύτερο και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Είναι μια περίοδος που έχει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για εμάς, όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τους στόχους μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και σαν ομάδα, θα παλέψουμε για αυτό».

Ευγενία Κολλάτου: «Αντιμετωπίζουμε την Μερσίν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, πιθανόν και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και να είμαστε ανταγωνιστικές, μετά τις συνεχόμενες ήττες μας. Θα δώσουμε όλες το 100% μας, για να έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι».