Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιστρέφει ο Γκάμπριελ, έμεινε στο Βελιγράδι μαζί με τον Σέιμπεν Λι

Χαρμόσυνα νέα για τον Οντέντ Κάτας, καθώς ο Γουένιεν Γκάμπριελ ανεβάζει ρυθμούς και πλησιάζει στην επιστροφή του στη δράση. Από την άλλη, ο Σέιμπεν Λι δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο Τελ Αβίβ και παρέμεινε στο Βελιγράδι, μετά τον αγώνα με την Παρτίζαν.

  

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιστρέφει ο Γκάμπριελ, έμεινε στο Βελιγράδι μαζί με τον Σέιμπεν Λι

O Γουένιεν Γκάμπριελ, όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Ισραήλ, φόργουορντ πλησιάζει στην επιστροφή του στη δράση, έναν - περίπου - μήνα μετά τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει πιθανότητα ο φόργουορντ από το Νότιο Σουδάν να αγωνιστεί στο προσεχές, εκτός έδρας παιχνίδι της EuroLeague με την Ζάλγκιρις την Πέμπτη (24/10, 20:00).

Ο Γκάμπριελ μάλιστα, είναι ένας από τους δύο μη Ισραηλινούς παίκτες της Μακάμπι που παρέμειναν στο Βελιγράδι και δεν επέστρεψαν με την υπόλοιπη αποστολή στο Τελ Αβίβ για τον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με την Γκαλίλ Γκιλμπόα.

Ο δεύτερος παίκτης που έμεινε στη σερβική πρωτεύουσα είναι ο νεοαποκτηθείς Σέιμπεν Λι, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στην EuroLeague απέναντι στην Εφές με 23 πόντους.