Ραζνάτοβιτς: Η αλήθεια για Πετρούσεφ και Ερυθρό Αστέρα

Θέση στα δημοσιεύματα από τη Σερβία που ήθελαν τον Ερυθρό Αστέρα να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Φιλίπ Πετρούσεφ πήρε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ραζνάτοβιτς: Η αλήθεια για Πετρούσεφ και Ερυθρό Αστέρα

Θέμα Πετρούσεφ προέκυψε τις τελευταίες ώρες ξανά για τον Ερυθρό Αστέρα με δημοσιεύματα από τη Σερβία να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sportke.net», το θέμα θεωρείται... λήξαν, με τον Σέρβο ψηλό να είναι διαθέσιμος από τη δεύτερο γύρο της EuroLeague, βάσει κανονισμών.

Κάτι τέτοιο όμως, σύμφωνα με τον γνωστό ατζέντη και εκπρόσωπο του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανήκει στη σφαίρα της... φαντάσιας!

«Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων του Βελιγραδίου στην Ευρωλίγκα, που παρουσιάστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία και δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πετρούσεφ είχε δηλώσει στην κάμερα της NOVA αναφορικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ότι προτιμά να παίζει περισσότερο, οι τραυματισμοί όμως των Φαλ και Μιλουτίνοφ, τον κράτησαν στο λιμάνι. Με την επιστροφή του Γάλλου σέντερ ο χρόνος συμμετοχής του έχει ήδη μειωθεί και αναμένεται να μειωθεί περισσότερο με τον Μιλουτίνοφ υγιή, όμως σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα άπαντες στο ρόστερ είναι αναγκαίοι, ασχέτως του χρόνου συμμετοχής τους, εξαιτίας του πολύ απαιτητικού προγράμματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.