Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Μιλουτίνοφ ενόψει Εφές - Τι ισχύει με Γκος

Τα νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τους τραυματίες ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Εφές.

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Μιλουτίνοφ ενόψει Εφές - Τι ισχύει με Γκος

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague με αντίπαλο της Εφές στην Κωνσταντινούπολη (18/10, 20:30), με άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να περιμένουν να δουν την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ που μπήκε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Σέρβος σέντερ έκανε την πρώτη προπόνηση με φουλ επαφές την περασμένη Δευτέρα (14/10) μετά από έναν και πλέον μήνα εκτός, όμως κρίθηκε ανέτοιμος για το μας με την Αρμάνι στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

milu-sasa-petru.jpg
Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ και Πετρούσεφ στην προπόνηση της Δευτέρας (14/10)

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Πόλη, όμως δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα δηλωθεί στη 12άδα και πολύ περισσότερο το αν θα αγωνιστεί.

Η λογική λέει ότι με την επιστροφή του Μουστάφα Φαλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε χρειάζεται να ρισκάρει και να τον ρίξει απευθείας στα βαθιά - δεδομένου ότι οι Τούρκοι δεν έχει κάποιο σέντερ-φόβητρο - όμως με τη συνθήκη ότι δεν είναι δηλωμένος ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί ανάλογα την εξέλιξη και τις ανάγκες του παιχνιδιού να χρειαστεί να πατήσει στο παρκέ, είτε λόγω τακτικής, είτε για να βρει ρυθμό για τη συνέχεια.

6336811.jpg
Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γκος με την Εφές

Επιπλέον αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος που νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να αναχωρήσει την Πέμπτη το απόγευμα (17/10, 16:45) από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.