Euroleague: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Φενέρ-Αναντολού-Παίζει με Ολυμπιακό ο Μπράιαντ

Η Euroleague απέρριψε άμεσα τις εφέσεις των Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές για τις τιμωρίες των Ελάιζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Euroleague: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Φενέρ-Αναντολού-Παίζει με Ολυμπιακό ο Μπράιαντ

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και η διοργανώτρια αρχή δεν θα μπορούσε να αφήσει ατιμώρητες τις πράξεις τους. Η EuroLeague επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο σε Μπιμπέροβιτς και Μπράιαντ, με τον πρώτο να καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ και τον δεύτερο τα διπλάσια (10.000 ευρώ). Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της έντασης, ο Μπράιαντ δάγκωσε τον Τούρκο φόργουορντ.

Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε έφεση για την ελάφρυνση ή και απαλλαγή της τιμωρίας των παικτών τους, με την διοργανώτρια αρχή να τις απορρίπτει άμεσα. Φενέρμπαχτσε και Αναντολού ήλπιζαν ότι, όπως και στην περίπτωση του Καμπάτσο, οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν κανονικά στους επόμενους αγώνες των ομάδων τους.

Έτσι, οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στην τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Επίσης, ο Μπράιαντ της Εφές θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (18/10, 20:30).

Επόμενο παιχνίδι για τη Φενέρμπαχτσε είναι εκείνο με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (15/10, 20:45), ενώ για την Εφές κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/10, 21:05).