Euroleague: Έφεση από Εφές και Αναντολού για Μπιμπέροβιτς-Μπράιαντ, παίζουν κανονικά αύριο

Όπως και στη περίπτωση του Καμπάτσο, οι δύο παίκτες θα παίξουν κανονικά στα επόμενα παιχνίδια των ομάδων τους, μέχρι να εκδικαστούν οι εφέσεις.

Euroleague: Έφεση από Εφές και Αναντολού για Μπιμπέροβιτς-Μπράιαντ, παίζουν κανονικά αύριο

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε τις ποινές για Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Ελάιτζα Μπράιαντ, μετά τον καυγά των δύο παικτών στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και η διοργανώτρια αρχή δεν θα μπορούσε να αφήσει ατιμώρητες τις πράξεις τους. Η EuroLeague επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο σε Μπιμπέροβιτς και Μπράιαντ, με τον πρώτο να καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ και τον δεύτερο τα διπλάσια (10.000 ευρώ). Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της έντασης, ο Μπράιαντ δάγκωσε τον Τούρκο φόργουορντ.

Οι δύο ομάδες θα προχωρήσουν σε έφεση για την ελάφρυνση ή και απαλλαγή της τιμωρίας των παικτών τους. Αυτό σημαίνει, όπως έγινε και στην περίπτωση του Καμπάτσο, ότι οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν κανονικά στους επόμενους αγώνες των ομάδων τους.

Επόμενο παιχνίδι για τη Φενέρμπαχτσε είναι εκείνο με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (15/10, 20:45), ενώ για την Εφές κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/10, 21:05).