Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου»

Οι  δηλώσεις των Ετόρε Μεσίνα και Τζαμπάολο Ρίτσι εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου»

Η Αρμάνι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Ετόρε Μεσίνα έκανε δηλώσεις εν όψει του αυριανού παιχνιδιού για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (15/10, 21:15, Novasports 4).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεσίνα:

Αντιμετωπίζουμε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να τα κερδίσει όλα, μία ομάδα του Ολυμπιακού, που όπως πάντα είναι καλά οργανωμένη από τον κόουτς Μπαρτζώκα με πολύ βάθος, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που ξεπερνούν όπως προσπαθούν να κάνουν όλες οι ομάδες της EuroLeague.

Το να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό είναι πάντα κομβικό στην προσπάθεια για νίκη ενός παιχνιδιού της EuroLeague, ειδικά εκτός έδρας. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, ως μία ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες και πολλούς rookies, να μπούμε στο ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι με προσωπικότητα μίας ομάδας με αυτοπεποίθηση στο τι μπορεί να πετύχει.


Από τη μεριά του ο Τζαμπάολο Ρίτσι δήλωσε:

Ερχόμαστε από μια εβδομάδα που μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και επικύρωσε τη δουλειά που κάνουμε ως ομάδα. Τώρα, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα πιο δύσκολη και σημαντική εβδομάδα, ξεκινώντας από την Αθήνα, όπου η ιεραρχία είναι να ταιριάξουμε την ένταση και το physicality τους για να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά.