Μπιμπέροβιτς: «Ο Μπράιαντ έκανε δηλώσεις που ήταν ανακριβείς»

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, μίλησε για το περιστατικό με τον Ελάιτζα Μπράιαντ στο ματς κόντρα στην Ανατολού Εφές.

Μπιμπέροβιτς: «Ο Μπράιαντ έκανε δηλώσεις που ήταν ανακριβείς»

Ανατολού Εφές και Φενέρμπαχτσε αναμετρήθηκαν την περασμένη Πέμπτη (14/10) για την δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague, με την δεύτερη να κερδίζει με 83-78.

Ελάιτζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς αποβλήθηκαν από το τουρκικό ντέρμπι, στο σοβαρό αυτό περιστατικό που «σημάδεψε» την αναμέτρηση.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε πήρε θέση για το εν λόγω περιστατικό, διαψεύδοντας όλα όσα είπε ο αντίπαλός του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς:

«Μετά το περιστατικό που συνέβη στον αγώνα κόντρα στην Αναντολού Εφές, δεν μίλησα, ώστε το θέμα να μην γιγαντωθεί και επηρεάσει την ατζέντα και το brand της EuroLeague. Ωστόσο, βλέπω ότι ο αντίπαλος παίκτης έκανε δηλώσεις με αρκετές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν είναι ακριβείς και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι αυτό έκανα ακόμα κι αν έχουν περάσει αρκετές μέρες. Ακόμα και τώρα θα προσπαθήσω να μη δώσω συνέχεια στο θέμα.

Ο στόχος εκείνη τη στιγμή ήταν να διώξω τον αντίπαλο από πάνω μου και να επιστρέψω στο ματς. Το πώς το περιστατικό γιγαντώθηκε και αυτό που συνέβη αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα έχουν κοινοποιηθεί στη EuroLeague, τόσο από εμένα, όσο και από την ομάδα. Θα ήθελα να γίνει σαφές πως μετανιώνω που απασχόλησα το κοινό με ένα τέτοιο ζήτημα».