Ολυμπιακός: Δυσκολεύεται να κρατήσει έναν ρυθμό

Η διαρκής αλλαγή σχημάτων μοιάζει να αποσυντονίζει την ερυθρόλευκη μηχανή

Ολυμπιακός: Δυσκολεύεται να κρατήσει έναν ρυθμό

Άλλη μια …προβληματική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, έστω κι αν ήρθε η πρώτη νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να δείχνουν …μπερδεμένοι και η διαρκής αλλαγή σχημάτων από τον Μπαρτζώκα, μοιάζει να αποσυντονίζει την ερυθρόλευκη μηχανή. Δεν μπορεί να κρατήσει έναν ρυθμό η ομάδα και φαίνεται από τα συχνά …νεκρά διαστήματα.

Συν τοις άλλοις, διακρίνεται και μια ανεξήγητη νευρικότητα. Οι 15 άστοχες βολές, τα 18 χαμένα ριμπάουντ στην άμυνα και τα 19 λάθη μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Η ποιότητα των παικτών του φετινού Ολυμπιακού είναι βέβαια τέτοια, που αποτρέπει τη γκέλα σε παιχνίδια σαν αυτό με τη Ζαλγκίρις. Αλλά εάν ο αντίπαλος είναι δυνατότερος, τότε μπορεί και να μην τη γλιτώσεις.

Το καλό νέο ήταν η επιστροφή του Φαλ, που μαζί με τον Μιλουτίνοφ θα αλλάξουν το πρόσωπο της ομάδας στη ρακέτα. Το θέμα είναι με τον Πετρούσεφ τι θα συμβεί.

Αν και μέσα Οκτώβρη, ο Ολυμπιακός παραμένει στη διαδικασία μονταρίσματος. Το ζητούμενο τώρα είναι να έρχονται νίκες. Και μέσα από τα συνεχή παιχνίδια, να βρει σιγά-σιγά ρυθμό η ομάδα. Δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να αποκτήσει τους απαιτούμενους αυτοματισμούς η ομάδα. Αλλά όταν γίνει, όλα θα μοιάζουν πιο απλά!