Φουρνιέ: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πως θα βοηθήσω την ομάδα...»

Ο Έβαν Φουρνιές, μετά το πρώτο του ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ως παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε ενθουσιασμένος που αγωνίστηκε μπροστά στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς αλλά σημείωσε ότι είναι ακόμη σε φάση προσαρμογής στα «θέλω» της ομάδας

Φουρνιέ: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πως θα βοηθήσω την ομάδα...»

Για την πρώτη του εμπειρία ν' αγωνιστεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ως παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε μετά την αγχωτική νίκη επί της Ζαλγκίρις ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο νεαποκτηθείς Γάλλος (πρώην ΝΒΑer) δήλωσε ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νίκη αλλά παραδέχθηκε ότι αγωνιστικά ακόμη ...ψάχνει να ενταχθεί στη νέα του ομάδα

«Είμαι πολύ ενιθουσιασμένος που έπαιξα για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας. Είναι καλό που νικήσαμε έστω και δύσκολα. Δεν είναι η πιο ωραία νίκη αλλά δεν παύει να είναι νίκη. Η Ζαλγκίρις έπαιξε σκληρά. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί μετά τα πρώτα 15' λεπτά.»

Όσο για την επί προσωπικού εμφάνιση τόνισε: «Ήρθα σε μια ομάδα που παίζει μαζί για χρόνια. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, προσπαθώ να δω πώς θα βοηθήσω παραπάνω. Είμαι επιθετικός, προσπαθώ να βοηθήσω με κάθε τρόπο, να ηγούμαι με τη φωνή και το παράδειγμά μου. Θέλω πρώτα να δίνω λύσεις στην άμυνα και μετά θα έρθουν τα πράγματα και στην επίθεση».