Πετρούσεφ: «Δεν πήγα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω των τραυματισμών στον Ολυμπιακό»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν έφυγε από τον Ολυμπιακό για τον Ερυθρό Αστέρα.

Πετρούσεφ: «Δεν πήγα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω των τραυματισμών στον Ολυμπιακό»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε στη Nova και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έγινε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέρβος σέντερ τόνισε πως δεν έφυγε από τον Ολυμπιακό λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η δήλωση του Φίλιπ Πετρούσεφ:

«Το καλοκαίρι ήταν σπουδαίο, κέρδισα ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, αλλά τον επόμενο μήνα και μέχρι πριν από μερικές μέρες δεν ήξερα ποια θα ήταν η κατάσταση μου, εάν θα πήγαινα στο Ερυθρό Αστέρα όπου θα μπορούσα να παίζω περισσότερο για να συνεχίσω μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου είχα 20-30' συμμετοχή ανά παιχνίδι. Επειδή είμαι νεαρός παίκτης για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίζω για να γίνω καλύτερος.

Είχα ένα χρόνο στην Εφές που δεν έπαιξα και αυτό μου κόστισε πολύ για να επιστρέψω στο επίπεδο που χρειάζεται να είμαι. Αυτό είναι το θέμα, αγαπάω τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους, την πόλη, τα πάντα, ήταν να φύγω τώρα γύρισα πίσω, ξέρεις αυτή είναι η νοοτροπία μου, δυστυχώς υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί και αυτό δεν έγινε. Καταλαβαίνω είμαι επαγγελματίας παίκτης και πρέπει να κάνω ότι λέω».