Σφαιρόπουλος: «Δουλεύουμε κάτω από πίεση, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε στην πίεση που δέχτηκε μετά την ήττα από τη Σπλιτ στην Αδριατική Λίγκα.

Σφαιρόπουλος: «Δουλεύουμε κάτω από πίεση, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας»

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει μια εντυπωσιακή εκκίνηση στην EuroLeague, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η σερβική ομάδα νίκησε το βράδυ της Τρίτης (10/10) εντός έδρας την Μπασκόνια με 78-71 κι έκανε το 2/2 στη διοργάνωση.

Ωστόσο στις εγχώριες διοργανώσεις δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην ABA Liga έχει μόλις μία νίκη σε τρία παιχνίδια και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δέχεται πίεση για τα αποτελέσματα, ειδικά μετά την τελευταία ήττα από την Σπλιτ.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως υποστηρίζει πως δεν παρακολουθεί όσα λένε τα ΜΜΕ, παραμένοντας συγκεντρωμένος στη δουλειά του, βάζοντας εκείνος πρώτος πίεση στον εαυτό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί επειδή έχουμε στην ομάδα αρκετούς νέους παίκτες που μαθαίνουν να λειτουργούν μαζί και αυτό δεν είναι εύκολο στο ξεκίνημα. Όπως είδατε, είχαμε σήμερα το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής και εξαιρετική υποστήριξη. Τώρα είμαστε χαρούμενοι.

Όταν χάνουμε δεν είμαστε χαρούμενοι. Όταν χάσαμε από τη Σπλιτ, ο πρώτος που έβαλε πίεση στον εαυτό μου ήμουν εγώ. Δουλεύουμε κάτω από πίεση, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν παρακολουθώ όσα λένε τα ΜΜΕ, είμαι πάντα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Θέλω να κάνω τα πάντα ώστε να περάσω τη γνώση μου και να μας οδηγήσει στην επιτυχία, σεβόμενος την άποψη του καθενός».