Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πετρούσεφ ενόψει Ζαλγκίρις - Τα νέα για ΜακΚίσικ και Φαλ

Τα τελευταία νέα από την προπόνηση της Πέμπτης (10/10) του Ολυμπιακού ενόψει Ζαλγκίρις.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πετρούσεφ ενόψει Ζαλγκίρις - Τα νέα για ΜακΚίσικ και Φαλ

Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (11/10, 21:15).

Ο λόγος για τον Φιλίπ Πετρούσεφ που απουσίασε από την πρωινή προπόνηση λόγω ίωσης, με την παρουσία του στο ματς της Παρασκευής (11/10) να είναι αμφίβολη.

Από την άλλη το παρόν έδωσε ο ο Σακίλ ΜακΚίσικ που ήταν επίσης κλινήρης τις τελευταίες ημέρες και επιστρατεύεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το ματς με τους Λιθουανούς.

Σε ό,τι αφορά τον Μουστάφα Φαλ, έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και προπονήθηκε με φουλ επαφές για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η παρουσία του όμως στο ματς στο ΣΕΦ δεν είναι τόσο απλή. Προέρχεται από αγωνιστική απραξία περίπου 3,5 μηνών, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην θέλουν να ρισκάρουν με την επιστροφή του στα παρκέ.

Εφόσον ο Πετρούσεφ βγει νοκ-άουτ από το ματς, ο Γάλλος σέντερ θα συμπεριληφθεί κατά πάσα πιθανότητα στη 12άδα, το κατά πόσο όμως θα χρησιμοποιηθεί είναι κάτι που θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.