Τζόρνταν Λόιντ: Αποχαιρέτισε τη Μακάμπι - Ο επόμενες σταθμός του

Το αντίο του Τζόρνταν Λόιντ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο επόμενες σταθμός στην καριέρα του.

Τζόρνταν Λόιντ: Αποχαιρέτισε τη Μακάμπι - Ο επόμενες σταθμός του

Παρελθόν αποτελεί από την Μακάμπι ο Τζόρνταν Λόιντ που αποχαιρέτισε την ομάδα του Τελ Αβίβ εξαιτίας την κλιμάκωσης του πολέμου με τα μέτωπα που έχει ανοίξει η κυβέρνηση του Ισραήλ σε Γάζα, Λίβανο και Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες επόμενες σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Μονακό, στην οποία επιστρέφει αφού είχε αποχωρήσει στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Το μήνυμά του:

«Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνω στην καριέρα μου είναι να φύγω από εκεί που θα ήθελε η καρδιά μου να βρίσκομαι. Έχω έρθει τόσο κοντά με όλα τα αδέρφια μου (σ.σ. τους συμπαίκτες του), τους προπονητές και το επιτελείο. Απόλαυσα να βρίσκομαι κοντά σας παιδιά και την ατμόσφαιρα που δημιουργείτε όλοι. Ευχαριστώ που με δεχτήκατε.

Στους υποστηρικτές μας, μου δείξατε τόση αγάπη μέσα σε λίγους μόνο μήνες και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων.

Όταν υπέγραψα εδώ αυτό το καλοκαίρι, πήγα κόντρα στις ανησυχίες της οικογένειάς μου λόγω του πόσο πολύ ήθελα να παίξω για αυτόν τον σύλλογο και τους ανθρώπους εδώ. Με τις πληροφορίες που έλαβα, πήρα ένα ρίσκο και άφησα την οικογένειά μου πίσω νομίζοντας ότι η κατάσταση ήταν σε ύφεση.

Ευχόμουν και ήλπιζα ότι όλα θα τελείωναν και θα μπορούσαμε να βρεθούμε αργότερα και πάλι μαζί στο Τελ Αβίβ.

Φαίνεται ότι η κατάσταση έχει κλιμακωθεί όμως και μετά την ιστορική επίθεση νωρίτερα αυτόν τον μήνα που βίωσα προσωπικά, η αβεβαιότητα ήταν απλώς πολύ μεγάλη για την οικογένειά μου και εμένα.

Φεύγω με βαριά καρδιά αλλά και γνωρίζοντας ότι είμαι πολύ τυχερός που ένα παιχνίδι, είναι η δουλειά μου. Πραγματικοί άνθρωποι περνούν πολύ δύσκολες στιγμές και μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα τελειώσει.

Κατανοώ τα πάντα, τις αντιδράσεις, τον αρνητισμό και πάνω από όλα ξέρω ότι ο Θεός ανοίγει τον δρόμο, όχι εγώ.

Μακάμπι, σας ευχαριστώ και ελπίζω να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά μια μέρα. Δεν σας εύχομαι τίποτα άλλο, παρά μόνο το καλύτερο».