Ολυμπιακός: Κανείς δεν θα σου χαριστεί...

Ο Ολυμπιακός κατάλαβε αρκετά στην Πόλη

Ολυμπιακός: Κανείς δεν θα σου χαριστεί...

Ο Ολυμπιακός κατάλαβε νωρίς, ότι παρά την τεράστια δυναμική του φέτος, παιχνίδια εύκολα δεν θα κερδίζονται πουθενά. Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε στην Πόλη τους Πειραιώτες και έδωσε ένα καλό μάθημα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας, αλλά κανείς δεν θα του χαριστεί. Το εξαιρετικό του ρόστερ θα λέγαμε δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους αντιπάλους για να τον κερδίσουν. Όπως κι έκανε η Φενέρ που βγάζοντας μεγαλύτερο πάθος στο παρκέ, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός είχε πρωταγωνιστές δυο παίκτες που δεν λογίζονται από τα …βαριά του χαρτιά φέτος. Τον Μακ Κίσικ και τον Ράιτ. Ίσως γι’ αυτό και να ήρθε η ήττα, απ’ την άλλη όμως είναι και ένα σημάδι της φετινής ισχύος του Ολυμπιακού. Όλοι οι παίκτες, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να βγουν μπροστά και να δώσουν λύσεις.

Τρίτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» ο Βεζένκοφ, που ήταν στον πάγκο τη στιγμή που πήρε την καθοριστική διαφορά η Φενέρ στο τέλος. Και όταν επέστρεψε, ήταν αργά…

Δεν ήρθε σε καμία περίπτωση η καταστροφή, αλλά θα πρέπει να …διδαχθούν οι Πειραιώτες ώστε να είναι πιο σκληροί στη συνέχεια. Πρώτη αγωνιστική ήταν, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Είδαμε άλλωστε και τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα να χάνουν.

Και φέτος, το σίγουρο είναι ότι η Ευρωλίγκα θα είναι πάρα πολύ σκληρή…