Μούσα: «Δύσκολο να κατακτήσεις δύο σερί χρονιές τον τίτλο»

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζάναν Μούσα, μίλησε για την έναρξη της εφετινής EuroLeague και στάθηκε στις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, για το back-to-back.

Μούσα: «Δύσκολο να κατακτήσεις δύο σερί χρονιές τον τίτλο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μίλησε ύστερα από τον τελικό του ελληνικού Super Cup, θέτωντας ως στόχο το back-to-back στην EuroLeague.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζάναν Μούσα μίλησε για την εφετινή σεζόν και αν η ομάδα του είναι καλύτερη από αυτή των «πράσινων». Στάθηκε μάλιστα στις δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού και είπε πως έχει πάντα αυτοπεποίθηση και στυλ, όμως είναι δύσκολο να κατακτήσεις δύο σερί χρονιές τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μούσα:

Για το αν η Ρεάλ θα παίξει διαφορετικά σε σύγκριση με πέρυσι:

«Ναι θα παίξουμε λίγο διαφορετικά. Είναι μια νέα ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους παίκτες που ήρθαν τώρα για να προσαρμοστούν και να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν εδώ για πολλά χρόνια».

Για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά από τον τελικό του Stoiximan Super Cup:

«Αυτός είναι πάντα ο Εργκίν. Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις για εκείνον, αλλά έχει αυτοπεποίθηση και στιλ, κάτι που είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να κατακτήσεις δύο σερί χρονιές τον τίτλο».

Για το αν πιστεύει ακόμα ότι η Ρεάλ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό:

«Ναι σίγουρα το πιστεύω. Η ομάδα μου είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Το να κατακτήσεις την EuroLeague δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε το ταλέντο να τα καταφέρουμε. Έχουμε 11 ματς μέσα στον Οκτώβριο και στο τέλος του μήνα θα είμαστε σε καλό επίπεδο.

Ο στόχος είναι να φτάσουμε στο πικ μας τον Φεβρουάριο και στους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να φτάσουμε στα playoffs και να προκριθούμε στο Final Four».

Για τη συγγνώμη που ζήτησε από τους φίλους της Ρεάλ μετά από την ήττα από τη Μάλαγα στο ισπανικό Super Cup:

«Ναι απολογήθηκα γιατί βαθιά μέσα μου νιώθω από τους ηγέτες αυτής της ομάδας. Μπαίνω στην τρίτη μου σεζόν και νιώθω αυτή την ευθύνη.

Κάποιοι δεν το ξέρουν αλλά έπαιξα με πρόβλημα στην πλάτη στο Super Cup. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν ήμουν στο 100%. Πλέον είμαι καλύτερα λόγω των φυσικοθεραπευτών, είμαι περίπου στο 80%».