Μαριάνοβιτς: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Γιασικεβίτσιους»

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Μαριάνοβιτς: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Γιασικεβίτσιους»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε έκανε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον τουρκικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος πρώην NBAer σέντερ:

*** «Μίλησα με τον ατζέντη μου πρώτα. Είναι ο πρώτος σε όλα. Μετά μίλησα στον Μάρκο Γκούντουριτς και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Τώρα είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος».

*** «Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει υπάρξει τρομερός τόσο σαν παίκτης όσο και προπονητής και πάντα ακολουθούσα την πορεία του. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Σαρούνας. Μερικές φορές, προπονητές και παίκτες μπορεί να μη συμβαδίζουν, το σημαντικό είναι να υπάρξει κοινό έδαφος».

*** «Εκτός παρκέ, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κάνω τα παιδιά χαρούμενα. Ειδικότερα τα παιδιά που ενδιαφέρονται στο μπάσκετ και στον αθλητισμό».

*** «Όταν ήμουν μικρός ένας πολύ διάσημος μπασκετμπολίστας ήρθε στην κατασκήνωση και κάναμε “high five”. Δεν καθάρισα τα χέρια μου για δύο μέρες, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είπα “ουάου, μου έδωσε το χέρι μου”! Δεν με ξέχασε και με έκανε χαρούμενο ως παιδί, σαν να με αγαπούσε».

*** «Για αυτό μου αρέσει να περνάω χρόνο με τα παιδιά. Θέλω να είμαι το είδωλό τους μοιράζοντας τις εμπειρίες μου με εκείνα. Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο ύψος, θέση, ή ακόμα και άθλημα, αλλά το σημαντικό είναι να μπορείς να προσθέσεις κάτι σε αυτά με έναν μικρό τρόπο».