Ολυμπιακός: «Γι αυτή τη φανέλα θα παλεύουμε... μέχρι τέλους» (pics & vid)

Συγκίνηση και δέος για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού στο βίντεο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: «Γι αυτή τη φανέλα θα παλεύουμε... μέχρι τέλους» (pics & vid)

Με ένα συγκινητικό βίντεο η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-25.

Στο βίντεο η αφήγηση που παρουσιάζεται από το διάλογο ενός παππού με τον εγγονό του στη Μαρίνα του ΣΕΦ, έχεις ως κεντρική θεματική τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου του Πειραιά. Ο εγγονός ρωτάει και άλλα πράγματα καθώς τον βλέπουμε με τη... μαγεία του μοντάζ να μεγαλώνει, με τον παππού να του εξηγεί τι σημαίνει η φανέλα που κρατάει στα χέρια του.

«Αυτή η φανέλα έχει το βάρος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη, που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του... Αυτή η φανέλα ξεχειλίζει από πάθος και υπερηφάνεια έναν αιώνα τώρα... Αυτή η φανέλα δίνει την δύναμη σε όσους τη φορούν να πραγματοποιούν υπερβάσεις... ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!», αναφέρει, ενώ παρουσιάζονται στιγμές από την ιστορία της ομάδας.

Μεταξύ άλλων βλέπουμε και τους εμβληματικούς αρχηγούς του παρελθόντος Μίλαν Τόμιτς και Αργύρη Καμπούρη να φιλούν το «δαφνοστεφανομένο έφηβο»!

Στο τέλος εμφανίζονται οι τρεις νέες φανέλες του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-25 με τον Κώστα Παπανικολάου να φοράει την ερυθρόλευκη, τον Σάσα Βεζένκοφ την κόκκινη και τον Εβάν Φουρνιέ την εναλλακτική τρίτη εμφάνιση σε αποχρώσεις του κίτρινου και του χρυσού.

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός: