Ευρωλίγκα: Οι «γκαλάκτικος» της... Ελλάδας!

«Τρομάζουν» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τα φετινά τους ρόστερ

Ευρωλίγκα: Οι «γκαλάκτικος» της... Ελλάδας!

Το διαισθανόμασταν ότι θα υπήρχε …απάντηση από τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό. Όπως κι έγινε, με τους «πράσινους» να παίρνουν τον Τσεντί Οσμάν.

Οι δυο «αιώνιοι» έχουν χτίσει υπερομάδες φέτος και είναι δίχως αμφιβολία τα δυο μεγάλα φαβορί της νέας Ευρωλίγκας. Όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, με τον Παναθηναϊκό να ξαναπιάνει στην κορυφή τον Ολυμπιακό, μετά την απόκτηση του Οσμάν, αλλά και στην ...επική ανάρτηση της Ευρωλίγκας με αφορμή τις μεταγραφικές «βόμβες» των «αιωνίων»!

Τα ρόστερ των δυο ελληνικών ομάδων είναι τρομερά. Ο Ολυμπιακός έχει τους Φουρνιέ, Ουόκαπ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Γκος, Έβανς, Μακ Κίσικ, Λαρεντζάκη, Μήτρου-Λονγκ στα γκαρντ, τους Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Πίτερς στους φόργουορντ και τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ, Πετρούσεφ στους σέντερ. Ο Παναθηναϊκός έχει τους Μπράουν, Σλούκα, Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Καλαϊτζάκη, Μωραΐτη στα γκαρντ, τους Οσμάν, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Σαμοντούροβ στους φόργουορντ και τους Λεσόρ, Κ. Αντετοκούνμπο, Γιουρτσεβέν στους σέντερ.

Πραγματικά «γκαλάκτικος» και δείχνουν να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας. Βέβαια, ξέρουμε καλά πως τα ρόστερ και τα… ονόματα δεν διασφαλίζουν την επιτυχία. Το σημαντικότερο σε μια ομάδα είναι η χημεία της, μαζί με το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός το γνωρίζει καλά αυτό, έχοντας φτάσει σε επιτυχίες, ακόμη και στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, με ρόστερ όχι και τόσο αχτύπητα. Διέθετε όμως άλλα πράγματα, ικανά να τον οδηγήσουν στην κορυφή.

Γι’ αυτό και η πρόκληση που έχει φέτος μπροστά του ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη, να τα καταφέρει με ένα ρόστερ αστέρων!