Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Τσεντί Οσμάν

Με story στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν.

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Τσεντί Οσμάν

Στη «βόμβα» του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό απάντησε ο Παναθηναϊκός κάνοντας δικό του τον επίσης NBAer Τσεντί Οσμάν.

Η... ανακοίνωση έγινε μέσω story στο Instagram από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπου εξήγησε τους λόγους που προχώρησαν αυτή την κίνηση.

Όπως τόνισε η κίνηση αυτή έγινε λόγω της ενίσχυσης των υπόλοιπων διεκδικητών της EuroLeague, φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό, αλλά και λόγω... του γάτου που όπως δήλωσε πέρασε δύσκολο καλοκαίρι.

«Για τρεις λόγους, ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της EuroLeague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Δεύτερος λόγος είναι, κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι ακόμα, εξυπακούεται ότι δεν θα μείνω κάτω χωρίς τον Φρι, μόνο με Φρι κατεβαίνω να μείνω. Και τρίτον λόγω όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Οσμάν την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 72 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, μετρώντας κατά μέσο όρο 6,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 17,6 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.