Συγκλονιστικός Σφαιρόπουλος

Συγκλόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με την αφήγησή του για τον Γιώργο Πρίντεζη

Συγκλονιστικός Σφαιρόπουλος

Συγκίνησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με όσα είπε για τον Γιώργο Πρίντεζη στη γιορτή που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να αποσύρει τη φανέλα με το «15».

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε:

«Όσον αφορά το μπάσκετ το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή στιγμή. Βοήθησε την ομάδα να πάει στο Φάιναλ Φορ. Η πιο δυνατή όμως είναι μια άλλη. Πριν από τους τελικούς έχουμε αποσυρθεί στο ξενοδοχείο και χτυπάει το σταθερό του ξενοδοχείου, είναι ο γιατρός της ομάδας και μου ανακοίνωσε ότι έφυγε ο πατέρας του Γιώργου.

Με ρώτησε εάν μπορούσε η μητέρα του να έρθει να το ανακοινώσει. Του είπα ασφαλώς. Ήρθε η μητέρα του, τους άφησα να μιλήσουν μαζί, μίλησα με τον Γιώργο και τη μητέρα του, ήταν δύσκολες στιγμές και επειδή είχαμε τον πρώτο τελικό του είπα ότι εσύ θα αποφασίσεις εάν θα παίξεις. Κάναμε την πρωινή προπόνηση και μου είπε "κόουτς θέλω να παίξω". Τότε βγήκε και το σύνθημα για τον Γιώργο. Υπήρχε και πριν αλλά εκείνο το βράδυ όλο το γήπεδο φώναζε αυτό. Είχε χάσει τον πατέρα του, αλλά έπαιξε και βοήθησε την ομάδα. Παρ' ότι είχαμε χάσει το πρώτο ματς κάναμε μπρέικ και πήραμε το πρωτάθλημα».