Σάβιτς: «Περιμένουμε την απόφαση της FIBA για τον Καμπόκλο»

Τι δήλωσε ο Ζόραν Σάβιτς για το θέμα του Μπρούνο Καμπόκλο

Σάβιτς: «Περιμένουμε την απόφαση της FIBA για τον Καμπόκλο»

O Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Βραζιλίας, αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν μολονότι ο ίδιος δήλωσε το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Καμπόκλο αποχώρησε εν μέσω των τελικών στη σερβική λίγκα για το Ορλάντο δίχως να πάρει άδεια από την Παρτιζάν και η σεζόν 2024/25 θα τον βρει μακριά από το Βελιγράδι.

Μάλιστα η περίπτωσή του ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τη Χάποελ Τελ Αβίβ που δίνει μονοετές συμβόλαιο και 1,7 εκατομμύρια δολάρια στον Βραζιλιάνο σέντερ!

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Mozzartsport και ανέφερε επί του θέματος: «Η κατάσταση με τον Μπρούνο είναι εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με τον Νάναλι. Ο Καμπόκλο είναι ένας παίκτης που έφυγε από την ομάδα πριν από τον τελικό του σερβικού πρωταθλήματος. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τον λόγο που έγινε κάτι τέτοιο. Τώρα περιμένουμε την απόφαση της FIBA. Έχουμε λάβει αίτημα για το το Letter of Clearance του παίκτη.

Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Θα σήμαινε ότι κάθε παίκτης σε οποιοδήποτε κλαμπ μπορεί να φύγει από την ομάδα χωρίς συνέπειες. Του πληρώσαμε την αποζημίωση που προέβλεπε το συμβόλαιο. Είχαμε περιθώριο μέχρι τις 15 Ιουλίου να αποφασίσουμε αν θέλουμε να τον κρατήσουμε και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε. Είναι παίκτης μας για όλους τους νομικούς λόγους. Τώρα περιμένουμε την απόφαση (σ.σ. της FIBA) για να κάνουμε τα επόμενα βήματα».