Τρινκιέρι για Έβανς: «Μας είπε ότι θα είμαστε μια χαρά»

Δηλώσεις αναφορικά με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς παραχώρησε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Τρινκιέρι για Έβανς: «Μας είπε ότι θα είμαστε μια χαρά»

Με τον χειρότερο τρόπο τελείωσε η χρονιάς για τον Κίναν Έβανς ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και υπέστη στα play-off του λιθουανικού πρωταθλήματος ρήξη επιγονατιδικού τένοντα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για διάστημα 6 με 8 μηνών.

Για τον τραυματισμό του μίλησε ο προπονητής του στη Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι που αναφέρθηκε στην αισιόδοξη στάση του παίκτη, ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις του για τον ίδιο ως άνθρωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που συνέβη στον Κίναν ήταν μεγάλο πλήγμα για όλη την ομάδα. Είδα τους συμπαίκτες του να κλαίνε. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μας διαλύσει ή να μας δέσει περισσότερο. Το περίεργο είναι πως ο πρώτος που ήρθε να πει σε όλους μας ‘θα είστε μια χαρά’. Αυτό δείχνει τη δύναμή του. Την επόμενη μέρα, όλοι ήρθαμε με άλλη ψυχολογία στην προπόνηση και τώρα θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και για τον Κίναν.

Αυτό που έπαθε μού έκανε κομμάτια την καρδιά. Είχε μια φανταστική σεζόν, ήταν ο ηγέτης μας και το να πάθει κάτι τέτοιο είναι λυπηρό. Είναι άδικο. Ξέρω πως τώρα έχει κλειστεί στον εαυτό του και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Πίσω από τον παίκτη, υπάρχει ένας καταπληκτικός άνθρωπος, σοβαρός και έξυπνος. Του είπα πως αν κάποιος μπορεί να ξεπεράσει ένα τέτοιο εμπόδιο, είναι αυτός. Του έστειλα και δώρο ιταλικό παγωτό»