Ολυμπιακός: Να μην ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό...

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος από το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού 

Ολυμπιακός: Να μην ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό...

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ έφτασε και έχουμε μπροστά μας τους ημιτελικούς του φάιναλ φορ στο Βερολίνο. Ο Ολυμπιακός, συνεπής στο ραντεβού του για άλλη μια χρονιά, κονταροχτυπιέται στον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής με τη Ρεάλ (22.00), σε μια επανάληψη του περσινού τελικού.

Μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, με αμέτρητα προβλήματα, οι «ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν και φέτος να φτάσουν στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός καλείται να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αυτό δηλαδή που δεν μπόρεσε την προηγούμενη διετία. Το δύσκολο για τους Πειραιώτες ήταν να φτάσουν μέχρι εδώ. Τώρα, σε νοκ άουτ παιχνίδια όλα γίνονται. Μπορεί στα χαρτιά η Ρεάλ να είναι το φαβορί (και πιθανόν λίγο ισχυρότερη) όμως σε τέτοια παιχνίδια μετρούν το πάθος και η αποφασιστικότητα. Και ο Ολυμπιακός το θέλει πολύ. Αρκεί να μην αγχωθεί και να μην θυμηθεί τους …Μίσιτς και Γιουλ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ήρεμος και να κάνει καλά τα απλά πράγματα, όπως λέει διαρκώς ο Μπαρτζώκας. Φόβος για την Ρεάλ δεν υπάρχει. Δεν έχει φοβηθεί άλλους κι άλλους ο Ολυμπιακός.

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να πιεστούν και από την παρουσία και του Παναθηναϊκού φέτος στο φάιναλ φορ. Τυχόν νίκη των «πράσινων» στον ημιτελικό που θα έχει προηγηθεί, δεν πρέπει να δημιουργήσει έξτρα πίεση στον Ολυμπιακό. Σύμφωνοι, Ελλάδα είμαστε, εάν έχει περάσει ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει και ο Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο, αλλά οι παίκτες του Μπαρτζώκα οφείλουν να έχουν το μυαλό μόνο στη δική τους αποστολή. Και πουθενά αλλού.

Και εφόσον περάσουν και οι δυο, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, τότε το ξανασυζητάμε!