Μοντεγιούνας: «Είναι 50-50 να μπει ομάδα από το Ντουμπάι»

Ο Παούλιους Μοντεγιούνας μίλησε για τη συμμετοχή ομάδας από το Ντουμπάι, αναφέρθηκε στην ομάδα που θα αποχωρήσει, αλλά και πότε θα επιστρέψει η ΤΣΣΚΑ.

Μοντεγιούνας: «Είναι 50-50 να μπει ομάδα από το Ντουμπάι»

Συνέντευξη στην ισπανική «As» παραχώρησε ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοντεγιούνας και τόνισε πως δεν πρόκειται να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων της διοργάνωσης.

Ακόμα αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά ζητήματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπως η σύνθεση της νέας Euroleague.

«Λέω ότι είναι 50-50 για ομάδα από το Ντουμπάι. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι» είπε για την ομάδα από το Ντουμπάι και συνέχισε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη μορφή της διοργάνωσης. Νομίζω ότι είναι μέρος της επιτυχίας της Euroleague. Κάθε παιχνίδι έχει σημασία. Κρατάει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και δεν πρόκειται να μειώσουμε τον αριθμό των αγώνων. Επίσης, αν ρωτήσεις τους παίκτες, σου λένε ότι θέλουν να παίξουν περισσότερο. Προτιμούν να παίζουν περισσότερο από το να προπονούνται».

Αναφερόμενος στην ομάδα που θα αποχωρήσει από την διοργάνωση είπε: «Δυστυχώς θα είναι ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου, τη Βίρτους Μπολόνια, τον Ερυθρό Αστέρα, την Παρτίζαν και τη Βαλένθια. Κάποια θα πρέπει να φύγει για να πάρει μέρος η Παρί. Όλοι έχουν από 20% πιθανότητες να αποχωρήσουν. Βέβαια όλες οι ομάδες είναι το ίδιο για εμάς. Οι εταίροι είναι εκείνοι που θα πάρουν την απόφαση.».

Ακόμη μίλησε και για το θέμα τη ΤΣΣΚΑ επισημαίνοντας: «Είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι όλοι έχουν κάνει καλή δουλειά, συμπεριλαμβανομένης και της σερβικής κυβέρνησης ώστε να έχει στο Βελιγράδι. Δεν είναι εύκολο. Στόχος μας είναι η ομάδα να παίζει τα παιχνίδια της εντός έδρας. Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και το τέλος του πολέμου.»