Σφαιρόπουλος: «Ήταν μεγάλη τιμή που είχα παίκτη τον Κάσπι» (vid)
Ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Όμρι Κάσπι, που αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση

Το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Όμρι Κάσπι από την ενεργό δράση έστειλε μέσω των social media της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
«Είναι δύσκολο να μιλάς για την αποχώρηση από την ενεργό δράση για έναν σπουδαίο παίκτη και ειδικά για τον Όμρι Κάσπι. Είναι ένας θρυλικός παίκτης, ο καλύτερος που έπαιξε στο ΝΒΑ από το Ισραήλ.
Ολυμπιακός: Το τριπλό όφελος της πρόκρισης στο Champions League
Άφησε το στίγμα του όλα αυτά τα χρόνια στο ΝΒΑ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι δύσκολο όταν ένας παίκτης σταματάει, όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για εμάς.
Θα χάσουμε την προσωπικότητά του, την ποιότητά του, την εμπειρία του και την συμπεριφορά του στο παρκέ και τα αποδυτήρια. Ο Όμρι είναι ένα πρότυπο για τις νέες γενιές, ένας παίκτης πoυ ενέπνεε μέχρι και σήμερα με τις εμφανίσεις του.
Θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα, να τον συγχαρώ για την εκπληκτική του καριέρα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον είχα παίκτη τα τελευταία δύο χρόνια» ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ.