Εθνική: «Μπήκαν» Καλάθης, Παπαγιάννης, Λαρεντζάκης και Καλαϊτζάκης

Άλλοι τέσσερις παίκτες προστέθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, που συνεχίζει την προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Παρόντες και οι Αντετοκούνμπο.

Εθνική: «Μπήκαν» Καλάθης, Παπαγιάννης, Λαρεντζάκης και Καλαϊτζάκης

Θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ξεκινήσει χθες τις προπονήσεις με εννέα παίκτες, ωστόσο σήμερα προστέθηκαν άλλοι τέσσερις.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που τέθηκαν στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Βασίλη Σπανούλη.

Την προπόνηση και το κομμάτι της τακτικής που προηγήθηκε οι Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ από αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Παπανικολάου, Μήτογλου, Γουόκαπ και Σλούκας.

Όσον αφορά τον τελευταίο πάντως, μένει να φανεί η ετοιμότητά του, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον πέμπτο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται τέλος, πως το πρώτο φιλικό της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στις 20:00 στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Πολωνία.