Ημιτελικά κυπέλλου Ελλάδας: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός και του Κύμη - ΠΑΟΚ
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (13/2).

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές και οι κομισάριοι που ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός την Τετάρτη (13/2) στο ΟΑΚΑ και του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Κύμη και τον ΠΑΟΚ στην έδρα της πρώτης.
Συγκεκριμένα στον αγώνα του ΟΑΚΑ που θα ξεκινήσει στις 20:00 θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος Π., Μάνος και Παναγιώτου ενώ κομισάριοι θα είναι Ντάβαρης-Βιδάλης.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Το τριπλό όφελος της πρόκρισης στο Champions League
Στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στην Κύμη και τον ΠΑΟΚ την αναμέτρηση θα διευθύνουν Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ., Τζαφλέρης (Κάλφα). Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 και θα διεξαχθεί στο Τ. Καμπούρης.