Περσίδης: «Να κερδίσουμε τον Κολοσσό για να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογία ενόψει της Σολέ»
Οι δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό το απόγευμα της Κυριακής (23/3, 17:00) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της GBL. Ο παίκτης του «δικέφαλου του βορρά», Νίκος Περσίδης, μίλησε παραμονή της αναμέτρησης.
Αναλυτικά:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, το οποίο μπορεί να μας εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι οφ, αλλά και να μας ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία σε συνάρτηση και με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Ξέρουμε ότι ο Κολοσσός θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά το ίδιο ισχύει και για μας, για τους στόχους που έχουμε στο πρωτάθλημα, αλλά και για να διατηρήσουμε την ίδια καλή ψυχολογία ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί.
Βλέπουμε όμως ένα παιχνίδι τη φορά, το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα με τον Κολοσσό και για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να κάνουμε το παιχνίδι μας, με ενέργεια στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση».