Επική στιχομυθία ανάμεσα σε Λαρεντζάκη και Γιαννόπουλο

Λαρεντζάκης και Γιαννόπουλος ήταν αντίπαλοι για 40 λεπτά και μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μαρούσι και Ολυμπιακό είχαν επική στιχομυθία στα social media.

Επική στιχομυθία ανάμεσα σε Λαρεντζάκη και Γιαννόπουλο

Λαρεντζάκης και Γιαννόπουλος είναι φίλοι εκτός παρκέ, αλλά στο παιχνίδι ανάμεσα σε Μαρούσι και Ολυμπιακό για 40 λεπτά ήταν αντίπαλοι.

Οι δυο τους είχαν μία τρομερή στιχομυθία στα social media λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μία στιχομυθία για την οποία αφορμή στάθηκε μία φάση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μαρούσι και Ολυμπιακό όταν Λαρεντζάκης «δάγκωσε» τον αντίπαλο του.

Ο Γιαννόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης έγραψε στα social media «θα τρέχουμε στα επείγοντα βραδιάτικα για δάγκωμα κόμπρας». Φυσικά ο «Λάρι» δεν το άφησε αναπάντητο και έγραψε: «Να σε μυρίσω ήθελα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110