Ολυμπιακός: Ώρα ντέρμπι στο ΣΕΦ...

Ο Ολυμπιακός ανέλυσε τα λάθη του στο Μόναχο και ζητά απόψε (27/10, 20.15) απάντηση στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, ενώ έρχεται και δύσκολη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα...

Ολυμπιακός: Ώρα ντέρμπι στο ΣΕΦ...

Ο Ολυμπιακός απόψε (27/10, 20:15, live στο fosonline) επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνοντας το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν.

Ύστερα από την επικράτηση του Θρύλου στον τελικό του Σούπερ Καπ, οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται και πάλι. Αυτήν τη φορά το αποτέλεσμα θα δώσει ένα προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση. Αντίπαλος φυσικά ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να καλούνται να σημειώσουν τη δεύτερη σερί νίκη τους απέναντι στους «πράσινους». Στόχος των Πειραιωτών να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας, να πιέσουν στην άμυνα και να βρουν ρυθμό στα σουτ από την περιφέρεια.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα (85-86) στον τελικό του Σούπερ Καπ έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ κάνει παραδοσιακά καλά παιχνίδια κόντρα στο «τριφύλλι» και αυτό θα επιδιώξει να κάνει ξανά.

Είναι κρίσιμη εβδομάδα αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό. Έχει Παναθηναϊκό απόψε, την Τρίτη τη Ρεάλ στο ΣΕΦ και την Πέμπτη την Μπαρτσελόνα. Ζητείται αντίδραση και ιδού η πρόκληση…