Toλιόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλά κόντρα στον Παναθηναϊκό!»

Ο Bασίλης Τολιόπουλος έθεσε ως αρχικό στόχο του Άρη στο Σούπερ Καπ, κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Να ξεκινήσουμε τη σεζόν με ένα πολύ καλό παιχνίδι» ενώ επεσήμανε ότι οι «κίτρινοι» δεν είναι μόνο «ανέτοιμη» ομάδα, αλλά και καινούργια.. 

 

Toλιόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλά κόντρα στον Παναθηναϊκό!»

Toν στόχο του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο Σούπερ Καπ της Ρόδου οριοθέτησε εκπροσωπώντας τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ εξήγησε ότι θέλει μια καλή εμφάνιση το Σάββατο (28/9) στον ημιτελικό του αν και παραδέχθηκε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι ακόμη έτοιμη, συν ότι είναι ...καινούργια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στη Ρόδο. Είχαμε επιτυχημένη σεζόν και θέλουμε να ξεκινήσουμε την χρονιά με ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την περσινή σεζόν. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλά αύριο. Είμαστε ανέτοιμοι, έχουμε δέκα νέους παίκτες και θέλουμε πάρα πολύ χρόνο για να δεθούμε και να βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, θα έχουμε δύο δυνατά τεστ για τη συνέχειά μας».