Παπανικολάου: «Κομβική χρονιά για τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το Super Cup και χαρακτήρισε κομβική τη φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό.

Παπανικολάου: «Κομβική χρονιά για τον Ολυμπιακό»

Ξεχωριστή είναι η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό λόγω της συμπλήρωσης των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. Ο Κώστας Παπανικολάου στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup μίλησε για το καύσιμο που χρειάζεται ο κάθε αθλητής.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Καλή σεζόν σε όλους, υγεία, να έχουμε όμορφη σεζόν. Για εμάς είναι μια ιδιαίτερη χρονιά συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας. Αυτό το κάνει ιδιαίτερο. Η αισιοδοξία και το όνειρο του να πετύχει τους στόχους σου, είναι το καύσιμο που χρειάζεται ο κάθε αθλητής για να φτάσει στην επιτυχία. Και στη συνέχεια η σκληρή δουλειά. Από αύριο όλα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Πρέπει να κάνουμε με αγάπη αυτό που έχουμε να κάνουμε. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, είναι πολύ μεγάλη σεζόν. Όταν μπαίνεις στις τέσσερις γραμμές, πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό σαν ομάδα.

Yπάρχουν οι αυριανοί αγώνες που δεν ξέρουμε την έκβαση, θα ήταν άδικο να μιλάμε για πράγματα υποθετικά. Όταν μπαίνεις να παίξεις για έναν τίτλο, μπαίνεις για να κερδίσεις και να παλέψεις. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος γιατί είναι ο πρώτος της σεζόν. Για εμάς είναι κομβική χρονιά που θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο».