Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος σε τρόπαια»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι μεγαλύτερο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Euroleague είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το back to back.

Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος σε τρόπαια»

Για την προσπάθεια που θα καταβάλει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός στην Euroleague αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ υπογράμμισε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να κατακτήσουν και τον φετινό τίτλο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκό στην Euroleague, ανέφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κάνει το back to back: «Σίγουρα μπορεί να γίνει. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Υγεία να έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτεροι όλοι μαζί. Ομάδα, κόσμος, ένα. Αν έχουμε υγεία και τύχη όλα θα πάνε καλά».

Για τις σκέψεις του πριν από το παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο με την Παρτίζαν: «Ασύλληπτο, ασύλληπτο. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία, πραγματικά είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Θα είναι ασύλληπτο παιχνίδι, πραγματικά. Είμαστε πολύ τυχεροί».

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στην EuroLeague: «Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Κλασικά θα πω την Ρεάλ, γιατί η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά. Αλλά κι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Η Φενέρ, ο Ολυμπιακός, η Μονακό, οπότε θα είναι πολλή ανταγωνιστική η EuroLeague».

Για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κάνει το Three-peat: «Ας φτάσουμε στο back to back και βλέπουμε για το Three-peat».